Konfirmation 2021-2022

För dig som går i 8an erbjuder vi konfirmation i Sannerudskyrkan, där frågor om livet och kristen tro står i centrum.

Har du kompisar i 7an eller 9an får du bjuda med dem också!

Vi har friluftsinriktning på konfa där vi ofta är utomhus på våra träffar, samtalar, lagar mat över öppen eld, leker, vandrar eller skapar på olika sätt.
Vi träffas varannan vecka; en onsdag/månad och en söndag/månad, med start i oktober. Vi kommer träffas på olika platser.

Vi kommer även ha en hajk per termin och ett Konfirmationsläger tillsammans.

Årets konfirmation sker tillsammans med ungdomar från andra församlingar; Skårekyrkan, Equmeniakyrkan i Fagerås och Tingvallakyrkan i Karlstad.
Start 29/9 med informationsträff i Tingvallakyrkan, Karlstad.

Läs mer i foldern om årets konfa 2021-2022:

Folder Konfa 2021-2022

Häng med på världens äventyr!

Anmäl dig senast SNARAST genom att klicka på länken nedan och fyll i formuläret!

Kontakta pastor Adam Harknäs 072-4484412 eller adam.harknas@sannerudskyrkan.se för mer info och frågor.