Loppmarknad och auktion

Loppis
Foto: Andreas Delvert

Sannerudskyrkan har en av Värmlands största loppisar och auktioner! Alla inkomster går till vår verksamhet med barn och ungdomar i kyrkan.

Skänk saker du inte längre behöver och bidra till vår barn- och ungdomsverksamhet!
Kom och fynda bland mängder av möbler, kläder, husgeråd, verktyg, böcker, leksaker, sportartiklar m.m.!
Saker säljs både på loppmarknad och auktion.

Under hela tiden finns möjlighet att avnjuta soppa och fika i serveringen inomhus.

Hösten 2022 är det loppis 27 augusti!

Försäljningen på loppmarknaden börjar 09.30. Auktionen börjar 10.00.i

Loppis och auktion brukar vara klara och avslutas runt 13, beroende på hur mycket saker och folk som finns kvar.

Betalning

På auktionen och Loppis kommer finnas möjlighet att betala både via Swish och kontant.

Skänk saker

Har du något du vill skänka till loppmarknaden, kom och lämna dina saker på onsdagar kl 10-12.

Du är välkommen att kontakta oss via loppis@sannerudskyrkan.se eller via telefon till Anders på 070-449 23 44 så kommer vi överens om hämtning.

Observera att vi bara tar emot varor och möbler som vi bedömer är i säljbart skick!

Publicerat

Se inslag i SVT Antikrundan om fynd på Sannerudskyrkans loppis!

Läs artikel i NWT från maj 2015 när vår loppis och auktion firade 50 år!

Några bilder från årens Loppis och auktion:

Foto: Andreas Delvert