Om oss

Sannerudskyrkan i Kil vill vara en öppen kyrka och en mötesplats för människor i alla åldrar.

Gudstjänster firas vanligen varje söndag och alla är välkomna!

Sannerudskyrkan är en ekumenisk församling som tillhör trossamfundet Equmeniakyrkan, tidigare Missionskyrkan, Baptistsamfundet och Metodistkyrkan.

Adam Harknäs arbetar som pastor i Sannerudskyrkan från och med 7 juli 2017. Läs mer om Adam här!

Om Equmeniakyrkan i Sverige

Equmeniakyrkan är en ny kyrka, med en nästan 200-årig historia. Tillsammans med miljarder kristna över hela världen tror vi på Jesus Kristus.

Tre kyrkosamfund med rötterna i svensk folkväckelse ville forma något nytt och gick samman 2011 för att bli Equmeniakyrkan. Med 720 kyrkor samlar vi varje vecka tiotusentals människor till gudstjänst över nästan hela landet. Läs mer om Equmeniakyrkan i Sverige.

Om Tro

Gud älskar världen, allt skapat och hela skapelsen. I Jesus blir Gud konkret och mänsklig. Med sin Ande är Gud här och nu, närvarande och verksam.

Jesus är Guds ansikte i världen. När vi ser på Jesus ser vi var Gud är, hur Gud är och vad Gud vill. Jesus hjälper människor och ger hopp. Ett ljus och en väg tillbaka i de mörkaste situationer. Jesus bekräftar människor och ger perspektiv. Ett ljus och befriande utrymme i de ljusaste situationer. Läs mer om Tro på Equmeniakyrkan.se.

Sannerudskyrkans historia, kyrkobyggnad och församling

Mer info kommer…